aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛSMS στον Τόμας Κρίστιανσεν!

SMS στον Τόμας Κρίστιανσεν!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Γιάννης Γιαννιώτας δίνει από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» το 110% των δυνατοτήτων του, φωνάζοντας κατά κάποιο τρόπο στον Τόμας Κρίστιανσεν: «κόουτς, θέλω να παίξω με τη Ρόζενμποργκ».

Και το μήνυμα-σύνθημα έγινε από προχθές εντονότερο καθώς στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα επιβεβαίωσε στον μέγιστο βαθμό την αγωνιστική ετοιμότητά του και παραλλήλως τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην επιθετική δραστηριότητα του ΑΠΟΕΛ, αρχής γινομένης από τον «καυτό» 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν είναι μονάχα το γεγονός ότι «σέρβιρε» τα δύο από τέσσερα γκολ της ομάδας. Πολύ περισσότερο έβγαλε μπόλικη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, ανέπτυξε πρωτοβουλίες, διανθίζοντας το παιχνίδι της ομάδας του με έξυπνες επινοήσεις και πρωτίστως σβελτάδα.

Εν ολίγοις; Ο βραχύσωμος εξτρέμ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν, με τον Δανό προπονητή να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση, βλέποντας τον 23χρονο να πατά τέρμα το γκάζι. Ο Κρίστιανσεν γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Γιαννιώτας αποτελεί ένα ισχυρό πιόνι στην αγωνιστική σκακιέρα του και προφανώς, είχε τους λόγους του να τον διατηρήσει προχθές στον αγωνιστικό χώρο έως το φινάλε.

Ο Ελλαδίτης άσος αγγίζει τα επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας των συμπαικτών του και εννοείται ότι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρόζενμποργκ. Σε ένα 90λεπτο κατά το οποίο θα χρειασθούν οι ταχύτατες εκδηλώσεις επιθέσεων και πολύ περισσότερο οι γεμάτες οξυδέρκεια επινοήσεις για να παραβιαστεί η εστία των Βίκινγκ. Και ο Γιαννιώτας στο εν λόγω σκέλος, το έχει αποδείξεις πολλές φορές ότι μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ώθηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ