aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛSky Sports: «Κίνηση της Νότιγχαμ για Ιώαννου, τον κοστολογεί £750.000 ο ΑΠΟΕΛ»

Sky Sports: «Κίνηση της Νότιγχαμ για Ιώαννου, τον κοστολογεί £750.000 ο ΑΠΟΕΛ»

Το γεγονός πως η Νότιγχαμ Φόρεστ επανέρχεται με πιο ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νικόλα Ιωάννου μία μέρα μετά που έγινε γνωστό πως ο νεαρός Κύπριος αμυντικός πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Μπρέσια, «ανάγκασε» δημοσιογράφο του Sky Sports να επιβεβαιώσει την είδηση, να ψάξει κάπως το θέμα και να αναφερθεί στο ποσό που κοστολογεί τον παίκτη ο ΑΠΟΕΛ.

Ο λόγος για τον Άντονι Τζόζεφ, ο οποίος έγραψε τα εξής στο Twitter: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε κίνηση για να αποκτήσει τον αριστερό μπακ Νικόλα Ιωάννου από τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας. Ο 24χρονος προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν ενταχθεί στον κυπριακό σύλλογο το 2014. Ο ΑΠΟΕΛ κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή στις 750.000 λίρες».

Οι 750.000 λίρες, μετατρέπονται σε 840.000 ευρώ περίπου, ενώ υπενθυμίζουμε πως η προηγούμενη προσφορά της αγγλικής ομάδας, ύψους 600.000 ευρώ, έχει απορριφθεί από τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος τότε διεμήνυε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως ο εξελίξιμος ποδοσφαιριστής θα πωληθεί με ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ.

Αν το ποσό στο οποίο αναφέρεται ο Άγγλος ρεπόρτερ είναι βάσιμο, δεν αποκλείεται η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να μπει εκ νέου σε σοβαρές σκέψεις όσον αφορά στην πιθανότητα να πωληθεί τελικά ο παίκτης στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δείτε πιο κάτω το ποστάρισμα του:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ