aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣκούρτης: «Ο σοβαρός Ολυμπιακός θα νικήσει το ΑΠΟΕΛ»

Σκούρτης: «Ο σοβαρός Ολυμπιακός θα νικήσει το ΑΠΟΕΛ»

stoiximan ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: stoiximan.gr

 

Ο επιθετικός του Άρη Λεμεσού, Βασίλης Σκούρτης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό” με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3:

Για το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος: «Έχουμε παίξει πέντε αγώνες. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ καλό. Υπάρχει ανταγωνισμός. Η ΑΕΚ κοντράρει τον ΑΠΟΕΛ και εμείς οι μικρότερες ομάδες όσο μπορούμε κοντράρουμε τις μεγαλύτερες.»

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Τον ΑΠΟΕΛ τον αντιμετωπίσαμε την Κυριακή. Είναι πολύ καλή ομάδα και η διαφορά με τις άλλες ομάδες φαίνεται. Κόντρα στον Ολυμπιακό και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν θα είναι εύκολα. Αν είναι σοβαρός ο Ολυμπιακός νομίζω θα μπορέσει να πάρει τη νίκη.»

Για το πως ήρθε η ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ: «Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ, ήμασταν καλοί, είχαμε και ευκαιρίες, όμως από ένα λάθος του αμυντικού μας δεχθήκαμε ένα γκολ από τον Γιαννιώτα.»

Για το «όπλο» του ΑΠΟΕΛ: «Από το κέντρο και μπροστά ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλός. Στην άμυνα έχει ένα θέμα. Δεν παίζει ο Ντε Καμάργκο, όμως έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ο Γιαννιώτας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Συνήθως γεμίζουν την περιοχή με 3-4 παίκτες και από εκεί κάνουν φάσεις.»

Για το αν ο ΑΠΟΕΛ πιέζει ψηλά και αν πιστεύει ότι θα το κάνει και στην Ευρώπη«Είναι διαφορετικά το πως παίζει ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και διαφορετικά το πως θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Νομίζω θα περιμένει για να βρει την ευκαιρία στην αντεπίθεση.»

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα: «Θέλει να δείξει ότι έχει μία θέση στον Ολυμπιακό. Το αποδεικνύει σε κάθε ματς με τον ΑΠΟΕΛ όπως και με την Εθνική. Δεν του ήρθε άσχημα ο ΑΠΟΕΛ, πάει καλά εκεί.»

Για το αν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»“: «Μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως πρέπει δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το αποτέλεσμα.»

Στην συνέχεια τον λόγο από τον Βασίλη Σκούρτη, πήρε ο φίλος του και αμυντικός της Α.Ε. Ζακακίου, Σίμος Κρασσάς, που όταν ρωτήθηκε αν παρακολουθεί την Super League και την πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ, σχολίασε: «Βλέπω την Super League. Μια χαρά είναι η ΑΕΚ. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό πιστεύω» Στην συνέχεια κλήθηκε να πει ποιος πιστεύει ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Κύπρο, είπε χαριτολογώντας ότι είναι σαν να το ρωτούν ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, ωστόσο τόνισε: «αν πω ότι θα το πάρει ο ΑΠΟΕΛ, θα είμαι μέσα αλλά θέλω την ΑΕΛ, που είναι η ομάδα που υποστηρίζω».

Παίξε στο Stoiximan το Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ με τις καλύτερες αποδόσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ