aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Σκόραρε ο Γιαμπερέ και τα έφερε όλα τούμπα η Ντιζόν (video)

Σκόραρε ο Γιαμπερέ και τα έφερε όλα τούμπα η Ντιζόν (video)

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές; Η Ντιζόν κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στην Μπορντό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ligue 1. Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για τους Γιρονδίνους, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 13′ με τον Καφού. Όμως, οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να απαντήσουν και να ισοφαρίσουν με τον Γιαμπερέ στο 34′.

Ωστόσο, δεν το χάρηκαν και πολύ το γκολ τους, μιας και ο Μάλκομ δύο λεπτά αργότερα (36′) έβαλε και πάλι την Μπορντό σε ρόλο οδηγού. Παρόλα αυτά οι παίκτες της Ντιζόν όχι μόνο δεν τα παράτησαν, αλλά, στο δεύτερο ημίχρονο εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή τους. Αρχικά, έφεραν για δεύτερη φορά το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία, χάρη στο τέρμα του Ζανό στο 56′ με τον Σεντ να «χτυπάει» στο 86′ και να δίνει μία πολύ σημαντική νίκη στη Ντιζόν που δεν τα παράτησε ποτέ και εν τέλει η επιμονή της ανταμείφθηκε.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ