aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣκόνδρας για Απόλλωνα, Χατζηισαΐας και Τζιόλης για ΑΠΟΕΛ;

Σκόνδρας για Απόλλωνα, Χατζηισαΐας και Τζιόλης για ΑΠΟΕΛ;

«Κρούση» στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν κάνει κυπριακοί σύλλογοι, διερευνώντας τις περιπτώσεις των Σκόνδρα, Χατζηισαΐα (φωτό) και Τζιόλη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sport-fm.gr.

Aναλυτικά το δημοσίευμα:

«Κρούση» στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν κάνει κυπριακοί σύλλογοι, διερευνώντας τις περιπτώσεις των Σκόνδρα, Χατζηισαΐα και Τζιόλη.

Τόσο ο Σκόνδρας όσο και ο Χατζηισαΐας έχουν ενημερωθεί πως δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς για τη φετινή σεζόν, γεγονός που αποτυπώθηκε από την αρχή του καλοκαιριού.

Ως εκ τούτου οι δύο Έλληνες είναι έτοιμοι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους. Συγκεκριμένα, ψάχνουν έναν σύλλογο όπου θα βρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή τους υπάρχει από κυπριακής πλευράς, μια και ο Σκόνδρας βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ η περίπτωση του Χατζηισαΐα βολιδοσκοπείται από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ, φυσικά, είναι «ανοιχτός» σε κάθε πρόταση για τους δύο ποδοσφαιριστές. Όπως και για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, για τον οποίον έχει δείξει ενδιαφέρον ο πρωταθλητής Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ