aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Σκέψεις και όνειρα πολλά», λέει ο Γιαννιώτας

«Σκέψεις και όνειρα πολλά», λέει ο Γιαννιώτας

Έτοιμος να δώσει το παν προκειμένου να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο νεαρός ακραίος παίκτης, ο οποίος θα ακολουθήσει τον Θρύλο στην Αυστρία, μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας και φάνηκε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που ξέρει.

«Είναι το ξεκίνημα μιας νέας προετοιμασίας. Σκέψεις και όνειρα πολλά, είναι μία προετοιμασία, νέοι στόχοι. Η ομάδα θα δουλέψει, όπως όλες τις προηγούμενες, στο φουλ. Να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη χρονιά από ό,τι πέρυσι. Όλα τα παιδιά έχουν πολλή όρεξη και αυτό θα φανεί στην προετοιμασία και μέσα στη σεζόν», ανέφερε ο Γιαννιώτας, που συνέχισε.

«Εγώ θέλω να πετύχω τους στόχους του Ολυμπιακού, όπως κάνει όλη η ομάδα. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εφόσον είμαι στον Ολυμπιακό αυτός είναι ο στόχος μου κι εμένα για φέτος. Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος, πάρα πολύ χαρούμενος θα έλεγα. Όπως είπα ξανά, νέα περίοδος, νέα όνειρα, νέοι στόχοι. Ελπίζω πως φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα για μένα και είμαι πολύ αισιόδοξος κι εγώ κι έτοιμος για πολλή δουλειά».

Συνεχίζοντας ο Γιαννιώτας είπε. «Αυτό το καλοκαίρι είναι κάπως διαφορετικό για τον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω έχει όλα τα φόντα, όλα τα παιδιά ξέρουν που βρίσκονται και νομίζω ότι θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο, ώστε ο Ολυμπιακός να βρεθεί ξανά στους ομίλους του Champions League».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ