aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Σκεφτόμασταν μόνο τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ήμασταν καλύτεροι»

«Σκεφτόμασταν μόνο τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ήμασταν καλύτεροι»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στη δανέζικη ιστοσελίδα «Bt.dk» υπάρχει ρεπορτάζ για την ισοπαλία που έφερε (1-1) η Κοπεγχάγη απέναντι στην Όλμποργκ, ενώ σ’ αυτό φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή της προσεχούς αντίπαλου του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, Στάλε Σόλμπακεν (την Τετάρτη ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ, 0-1 έχασε ο ΑΠΟΕΛ στη Δανία).

Κβιστ, Σανταντέρ, Γιόχανσον, Φαλκ και Βέρμπιτς, έμειναν εκτός από τον Σόλμπακεν, αφού όπως ανέφερε ο Νορβηγός τεχνικός, ο αγώνας της Τετάρτης στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει μεγαλύτερη σημασία τη δεδομένη στιγμή.

«Δεν ήταν δύσκολο για μας για να διατηρήσουμε την εστίασή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι που θέλουμε, να παίζουμε στο κορυφαίο επίπεδο όσο περισσότερο γίνεται Ήμασταν αδύναμοι στα πρώτα 35 λεπτά, αλλά νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι στη συνέχεια», ανέφερε ο Σόλμπακεν.

Ακολούθως γίνεται αναφορά στα έσοδα που θα έχει η Κοπεγχάγη σε τυχόν πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στον αγώνα του 2009 όταν η Κοπεγχάγη έχασε στο 1-3, ενώ είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ (1-0) προηγουμένως στην έδρα της.

«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι του 2009. Είναι διαφορετικές ομάδες τώρα αν τις συγκρίνουμε με τότε. Ξέρουμε τι μας περιμένει εκεί κάτω, στις κερκίδες. Η τακτική του αγώνα λίγο-πολύ είναι καθαρή. Για τους παίκτες είναι περισσότερο θέμα διατροφής και μετά να ετοιμαστούνε για την πτήση», πρόσθεσε ο κόουτς των Δανών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ