aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣκέφτεται την… απόσυρση ο Κόρε μετά τον ΑΠΟΕΛ, άνεργη και η σύζυγος

Σκέφτεται την… απόσυρση ο Κόρε μετά τον ΑΠΟΕΛ, άνεργη και η σύζυγος

Παραμένει στο ταμείο… ανεργίας ο Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν ο οποίος μετά το χαρτί απόλυσης που παρέλαβε από τον ΑΠΟΕΛ, δεν έχει βρει τον επόμενο προπονητικό του… σταθμό.

Σε νεότερες δηλώσεις του, ανέφερε: «Το κλαμπ που μου έκανε πρόταση ήταν εκτός Ευρώπης και έτσι δεν ήταν μια σίγουρη δουλειά για μένα και την οικογένεια μου. Μετά από όλα αυτά που μου συνέβησαν, πρέπει να σκεφτώ αν θα συνεχίσω στον χώρο του ποδοσφαίρου ή αν θα… μεγαλώσω και να βρω μια πιο σταθερή δουλειά», τόνισε με χαμόγελο ο Νορβηγός.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως η σύζυγος του παραιτήθηκε από τη δουλειά της ώστε να τον ακολουθήσει στην Κύπρο, και έτσι και οι δύο δεν έχουν δουλειά στην παρούσα φάση: «Γι’ αυτό πρέπει να αποφασίσουμε και οι δύο τώρα ποια θα είναι η επόμενη μας επιλογή».

Ο Ίνγκεμπριγκτσεν ταξίδεψε μέχρι την Μαρμπέλα της Ισπανίας όπου πολλές ομάδες της Νορβηγίας προπονούνται εκεί. Το ίδιο δημοσίευμα, τονίζει ξανά πόσο σοκαρίστηκε ο τέως προπονητής του ΑΠΟΕΛ με την απόλυση του, η οποία ήρθε 46 μέρες μετά την πρόσληψη του. Τέλος, εξηγεί πως ο Νορβηγός θέλει να νιώθει ασφάλεια στην επόμενη του επιλογή,  λόγω της οικογένειας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ