aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Σκασμένος» στα αποδυτήρια ο Πετρίδης, παίρνει αποφάσεις

«Σκασμένος» στα αποδυτήρια ο Πετρίδης, παίρνει αποφάσεις

Ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης στον γ΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Μπερ Σεβά. Ουδείς όμως στο «στρατόπεδο» των γαλαζοκιτρίνων δεν μένει στην πρόκριση, μετά την ήττα 2-0 από την Φλόρα Ταλίν στην Εσθονία και την τραγική ανασταλτική συμπεριφορά της ομάδας.

Εκνευρισμένος με την εικόνα του ΑΠΟΕΛ ήταν και ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης. Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έβλεπε και ιδίως την ευκολία με την οποία δέχεται γκολ ο ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πρόκριση με ήττα, λάθη, νεύρα και προβληματισμό (pics)

Με το σφύριγμα της λήξης κατέβηκε στο χώρο των αποδυτηρίων εμφανώς εκνευρισμένος και προβληματισμένος. Eιχε συζήτηση με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ για λίγη ώρα προτού ο Πορτογάλος πάει στην συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» Μπαλταζάρ σε παίκτες: «Δεν μπορώ αυτή την συμπεριφορά…»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, αφού το γεγονός πως επαναλήφθηκε στην Εσθονία η εικόνα που παρουσίασαν οι γαλαζοκίτρινοι στον εκτός έδρας αγώνα με την Σούντουβα μόνο τυχαίο δεν είναι.

Σαφώς και υπάρχουν «σύννεφα» για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ με τον Πορτογάλο να νιώθει έντονα την πίεση και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ