aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣκαπούλλης για Ομόνοια - Ολυμπιακός: Χέρι το VAR, καμία παράβαση ο διαιτητής

Σκαπούλλης για Ομόνοια – Ολυμπιακός: Χέρι το VAR, καμία παράβαση ο διαιτητής

Τις επίμαχες φάσεις από τους αγώνες Ομόνοια – Ολυμπιακός και Δόξα – ΕΝΠ σχολίασε ο αναλυτής φάσεων, Χρίστος Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2.

Δόξα – ΕΝΠ

Ο παίκτης της ΕΝΠ παίζει την μπάλα, την ώρα που κατέβαινε το πόδι του κάτω ο παίκτης της Δόξας είχε το πόδι στο σημείο αυτό. Πολύ λανθασμένα δόθηκε η παράβαση. Ο έμπειρος διαιτητής στο VAR παρέσυρε το διαιτητή και έδωσε πέναλτι. Μια λανθασμένη απόφαση από τον VARιστα δημιουργεί προβλήματα. Που θα έβαζε το πόδι του ο παίκτης της Ένωσης; Δεν μπορούσε να το αποφύγει.

Ομόνοια – Ολυμπιακός

Για τη φάση του τέρματος του Ολυμπιακού: Μιλάμε για ένα χέρι που στην πορεία επετεύχθει τέρμα. Το πρωτόκολλο λέει ότι ενημερώνεται ο διαιτητής θα πάει να δει τη φάση στο βίντεο αν θέλει. Ο διαιτητής πήγε και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει παράβαση. Στο VAR τον ενημέρωσαν ότι υπήρχε χέρι, όμως ο διαιτητής επέμεινε στη θέση του. Υπάρχει η άποψη ότι κτύπησε η μπάλα στο κεφάλι του Λέτσγιακς και μετά στο χέρι του Κα. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει παράβαση, όμως δεν ξεκαθαρίζεται απόλυτα.

Ζητά πέναλτι ο Ολυμπιακός: Η μπάλα πάει από το γόνατο στο χέρι του Χούμποτσαν και το χέρι είναι στο έδαφος. Δεν τιμωρείται με πέναλτι.

Διαβάστε επίσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ