aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣκαπούλλης: Φάουλ στο γκολ του ΑΠΟΕΛ, τα πέναλτι που ζήτησε ο Εθνικός

Σκαπούλλης: Φάουλ στο γκολ του ΑΠΟΕΛ, τα πέναλτι που ζήτησε ο Εθνικός

Λάθη εντόπισε ο Χρήστος Σκαπούλλης από τον διαιτητή Μάριο Χριστοφόρου, του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Εθνικός Άχνας. Στην ανάλυση της διαιτησίας του αγώνα στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα», ξεκαθάρισε ότι το πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ δεν έπρεπε να μετρήσει, ενώ χάθηκε και αχρειάστος χρόνος. Μίλησε παράλληλα και για τα πέναλτι που ζήτησε ο Εθνικός…

Αναλυτικά τι είπε:

11’ γκολ του ΑΠΟΕΛ: Αχρείαστος ο χρόνος στο VAR. Είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ χρησιμοποιεί τα χέρια. Ο διαιτητής ήταν κοντά και έπρεπε να το δει. Δεν γίνεται να αναγκάζει το VAR να τον καλέσει και στο τέλος να διαφωνεί κιόλας. ΣΟΣ στον Μάριο, είναι η δεύτερη – τρίτη φορά που το κάνει.

18’ πέναλτι που ζήτησε ο Εθνικός: Έχει ανοικτό το χέρι και οι οδηγίες είναι απλές. Αν η μπάλα πήγε στο χέρι μετά από χτύπημα στο κεφάλι του παίκτη, τότε ο διαιτητής καλύπτεται να μην δώσει παράβαση. Αν δεν πήγε χτύπησε τότε έπρεπε να δώσει πέναλτι.

59’ Δεύτερο γκολ ΑΠΟΕΛ: Καθαρό γκολ, δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Καθαρό άλμα, χωρίς καμία παράβαση. Σωστά μέτρησε.

90+6’ πέναλτι που ζήτησε ο Εθνικός: Από μακριά φαίνεται ότι ο παίκτης έπεσε με το σώμα στα πόδια του αντιπάλου και τον ανέτρεψε. Ακατανόητο να μην υπάρχει δεύτερο πλάνο. Απορώ γιατί είναι τόσο μακρινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ