aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣκάουτερ της Μπάγερν στο «Αμμόχωστος»

Σκάουτερ της Μπάγερν στο «Αμμόχωστος»

Οι ευρωπαϊκές πορείες του ΑΠΟΕΛ, την τελευταία 10ετία, έχουν εκτοξεύσει τη φήμη του στο εξωτερικό και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο με τα καθημερινά δημοσιεύματα που τον συνδέουν με λογής-λογής παίχτες, αλλά και διάφορες ενέργειες.

Εδώ και μέρες βρίσκεται στην Κύπρο ο δεύτερος τη τάξει σκάουτερ της Μπάγερν Μονάχου, τον οποίον γνωρίζει ο Τόμας Κρίστιανσεν. Μάλιστα, μαζί παρακολούθησαν τα φιλικά της Κύπρου με τη Δανία της Εθνικής Νέων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, ότι χθες παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα κυπέλλου Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ.

Κληθείς να σχολιάσει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον Πιέρο Σωτηρίου, ειπε: «Χθες, βρέθηκε στο γήπεδο ο δεύτερο τη τάξει σκάουτερ της Μπάγερν Μονάχου μαζί με συνεργάτες του, αλλά δεν τον ρωτάς ποιον ήρθε να δει. Παρακολουθούν πολλούς αγώνες για να έχουν άποψη και αξιολογούν ποδοσφαιριστές στο scouting plan που έχουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ