aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣκανδιναβικό σταυρόλεξο στον ΑΠΟΕΛ

Σκανδιναβικό σταυρόλεξο στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ρητορικό πιο πολύ το ερώτημα, αφού τις όποιες απαντήσεις θα κληθεί και θα τις δώσει ο Τόμας Κρίστιανσεν! Εφραίμ, Αλωνεύτης, Γιαννιώτας, Σωτηρίου, Ντε Καμάργκο, Μπερτόλιο. Εσείς ποιους τέσσερις θα επιλέγατε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ;

Και να φανταστείτε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει όλο τον κόσμο στη διάθεσή του. Ο Κρίστιανσεν έχει ενώπιόν του σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες και όσο κι αν ήταν επιλογή του η μεσοεπιθετική ενίσχυση της ομάδας, τώρα καλείται να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Από τη στιγμή που η χθεσινή μέρα ήταν «κενή», αφού δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές, ο καθ’ ύλην αρμόδιος των γαλαζοκιτρίνων θ’ αρχίσει τις ασκήσεις εντός του αγωνιστικού χώρου ως προς τη μεσοεπιθετική διάταξη με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του την Κυριακή.

Θα πρέπει βέβαια να ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες με το ιατρικό δελτίο, καθώς επίσης και με το ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, πολλά θα ξεκαθαρίσουν και από το σύστημα που θα επιλέξει να ακολουθήσει στον αγώνα με την ΑΕΚ, με τις ενδείξεις να παραπέμπουν στο 4-4-2.

Σ’ αυτό το σενάριο -που είναι και το πιο πιθανό- ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο με τον Πιέρο Σωτηρίου θα αποτελέσουν επιθετικό δίδυμο και από εκεί και πέρα θα πρέπει να αναζητήσουμε τους ποδοσφαιριστές που θα τοποθετηθούν στο δεξί και αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Στάθης Αλωνεύτης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και η λογική λέει πως ο ένας εκ των δύο θα είναι αυτός και ο δεύτερος θα είναι ο Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος αποτελεί τη βασική επιλογή του Κρίστιανσεν από την αρχή της περιόδου.

Δεν αποκλείεται πάντως ο Δανός τεχνικός να κρατά κάποιον άσο στο μανίκι του, κάτι που δεν θα το μάθουμε πριν ανακοινωθεί η ενδεκάδα για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Παράλληλα, με δεδομένο πως οι επιλογές που έχει στα χέρια του είναι πολλές, μπορεί να κρίνει και να αποφασίσει ανάλογα με τις απαιτήσεις που θα έχει από τον αγώνα, αλλά και με την τακτική που θα προσαρμόσει. Αν δηλαδή θα πάει με επιθετικούς προσανατολισμούς ή θα παίξει πιο συντηρητικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ