aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣιβιέρο: «Είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα. Να βρούμε τον εαυτό μας»

Σιβιέρο: «Είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα. Να βρούμε τον εαυτό μας»

Φανερά απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΕΝΠ, Σιβιέρο, μετά τη βαριά ήττα που δέχθηκε η ομάδα του από τον ΑΠΟΕΛ (0-4), για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του δέχτηκε εύκολα γκολ και υπέπεσε σε πολλά λάθη.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ και στο νέο προπονητή. Είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα μας. Σε κάθε επίθεση του αντιπάλου, κάναμε λάθη και δεχόμασταν εύκολα γκολ. Γνωρίζαμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα πριν έρθουμε. Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να βελτιωθούμε ώστε η ομάδα να είναι καλύτερη στο μέλλον. Πρέπει να ξεχάσουμε τα δύο τελευταία αποτελέσματα. Να βρούμε τον εαυτό μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Το επόμενο παιχνίδι θα είναι τελικός με τη Δόξα. Πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να επανέλθουμε και σε φυσική κατάσταση αλλά και σε ψυχολογική ώστε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ