aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣημαντικό παιχνίδι με ΕΝΑΔ (κάλεσμα στον κόσμο)

Σημαντικό παιχνίδι με ΕΝΑΔ (κάλεσμα στον κόσμο)

Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει αύριο την ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 16:00.

Το παιχνίδι με την ΕΝΑΔ χαρακτηρίζεται αρκετά σημαντικό για τις καλαθοσφαιρίστριες του κ. Nemanja Bjedov και χρειάζονται την υποστήριξη του κόσμου προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες για την πρώτη εντός έδρας νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ φέτος στοχεύει στην τετράδα και ενδεχόμενη νίκη σε βάρος ενός βασικού ανταγωνιστή, θα κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα προς την εκπλήρωση του στόχου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση και όλες οι παίχτριες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η έφορος της ομάδας Γαλάτεια Πέτσα παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ: «Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ αφού στόχος της ομάδας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα της ΕΝΑΔ έχει τους ίδιους στόχους γι’ αυτό ενδεχόμενη νίκη επί της συγκεκριμένης ομάδας θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο. Καούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα καθότι αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ψυχολογία των αθλητών και ίσως είναι αυτό που μας λείπει για να παλέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ