aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣημαντικές πληροφορίες για τον αγώνα Ρόζενμποργκ-ΑΠΟΕΛ

Σημαντικές πληροφορίες για τον αγώνα Ρόζενμποργκ-ΑΠΟΕΛ

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ παραθέτει σημαντικές πληροφορίες για τον αποψινό αγώνα με τη Ρόζενμποργκ.

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα στο Lerkendal Stadium για τις παρακάτω σημαντικές πληροφορίες:

Οι φίλαθλοι μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την δυτική γωνία της βόρειας κερκίδας του γηπέδου (Section SB).

Η είσοδος που θα χρησιμοποιήσουν οι φίλαθλοι μας είναι η είσοδος 18. Η είσοδος για τους φιλάθλους μας θα ανοίξει στις 17:45.

Το σημείο παραλαβής εισιτηρίων είναι το lobby του ξενοδοχείου Scandic Lerkendal που βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά του σταδίου (απόσταση με τα πόδια από την κερκίδα μας: 3 λεπτά). Ώρες: 17:15-19:15.

Όσοι φίλαθλοι μας έχουν αγοράσει voucher από το διαδίκτυο θα πρέπει να το προσκομίσουν στο σημείο συλλογής εισιτηρίων για να παραλάβουν το εισιτήριο του αγώνα.

Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται έλεγχος εισιτηρίου και σωματικός έλεγχος.

Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους του γηπέδου, ωστόσο έχει εξασφαλιστεί χώρος δίπλα από την κερκίδα μας όπου θα επιτρέπεται το κάπνισμα.

Απαγορεύεται η μετακίνηση από τον προκαθορισμένο χώρο για τους φιλάθλους μας σε άλλη κερκίδα.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι τους κανονισμούς του σταδίου.

Πιο κάτω υπάρχει σχεδιάγραμμα που καταδεικνύει του χώρους του γηπέδου.

c87060454ad76730de05bae96e9e1b51

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ