aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΣημαντικές πληροφορίες για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Σημαντικές πληροφορίες για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε τους φιλάθλους του που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τις παρακάτω σημαντικές πληροφορίες:

– Οι φίλαθλοι μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θύρες 26 και 27.
– Οι είσοδοι που θα χρησιμοποιήσουν οι φίλαθλοι μας είναι οι είσοδοι 26 και 27.
– Οι πύλες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:15. Εισηγούμαστε όσοι θα προσέλθουν στο στάδιο με δικά τους μέσα, όπως το κάνουν όσο πιο νωρίς γίνεται.
– Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως είναι προσεκτικοί στη διακίνηση τους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όπως αποφύγουν να διακινηθούν έξω από τις θύρες 3-7.
– Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται έλεγχος εισιτηρίου και σωματικός έλεγχος για όλους τους φιλάθλους μας. Ο έλεγχος θα διενεργείται από την Ελληνική Αστυνομία και τους Security του γηπέδου.
– Στο χώρο θα υπάρχουν και επιτηρητές του ΑΠΟΕΛ.
– Υπάρχουν 4 turnstiles στην κάθε είσοδο για τους φιλάθλους μας. Όλα τα turnstiles θα δέχονται όλα τα εισιτήρια, είτε είναι της θύρας 26 είτε της θύρας 27.
– Σε περίπτωση που φίλαθλοι μας έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο σε άλλες θύρες, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο εάν φέρουν διακριτικά του ΑΠΟΕΛ.
– Απαγορεύεται η μετακίνηση από τον προκαθορισμένο χώρο για τους φιλάθλους μας σε άλλη κερκίδα.
– Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι τους κανονισμούς του σταδίου.
– Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να παραμείνουν εντός του σταδίου για 30-40 λεπτά. Εάν κάποιος θέλει να αποχωρήσει από το στάδιο πριν το τέλος του αγώνα θα πρέπει να το πράξει μέχρι και το 70ο λεπτό.
– Πιο κάτω υπάρχει σχεδιάγραμμα που καταδεικνύει τους χώρους του γηπέδου και λίστα με τα απαγορευμένα αντικείμενα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ