aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣημαντικές πληροφορίες ενόψει Ρεάλ

Σημαντικές πληροφορίες ενόψει Ρεάλ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για το UEFA Youth League, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 21/11 στις 16:00, στο Μακάρειο στάδιο.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 15:00 και οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο από το ταμείο του γηπέδου (μέχρι τις 16:00). Δεν θα υπάρξει τιμολόγηση, όμως για σκοπούς ελέγχου πρέπει όλοι να επιδείξουν εισιτήριο στην είσοδο.

Θα λειτουργήσει μόνο η δυτική κερκίδα του Μακαρείου δταδίου. Οι φίλοι της Ρεάλ θα φιλοξενηθούν επίσης στη δυτική κερκίδα, σε χώρο που θα τους υποδειχθεί. Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις θα δίνονται στο ταμείο του σταδίου.

APOEL FC Loyalty / Membership: Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας/κάρτας Loyalty θα πρέπει να προσκομίσουν το εισιτήριο διαρκείας/κάρτα Loyalty στον υπάλληλο του Τμήματος εισιτηρίων κατά την παραλαβή του εισιτηρίου τους (μέχρι τις 16:00) και θα επιβραβευθούν με 10 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ