aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣέρινταν: Έτσι έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως στην Ομόνοια

Σέρινταν: Έτσι έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως στην Ομόνοια

Ο Κίλιαν Σέρινταν, παρόλο που στο παρελθόν εξήγησε πως αποκτήθηκε πρώτα από τον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως ως ελεύθερος κατέληξε στην Ομόνοια, ωστόσο, υπάρχουν λεπτομέρειες στην πρόσφατή του συνέντευξη, οι οποίες μπορεί να θεωρηθούν έως έναν βαθμό αποκαλυπτικές.

Αρχικά, για τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2013, τόνισε πως είχε χέρι ο τότε προπονητής Πάουλο Σέρζιο, ο οποίος τον γνώρισε από το σκωτσέζικο πρωτάθλημα (αμφότεροι ήταν αντίπαλοι, ο Πορτογάλος κόουτς στη Χαρτς και ο Ιρλανδός φορ στη Σέλτικ και στη Κιλμάρνοκ). Η προοπτική του Ιρλανδού στράικερ της Γιαγκιελόνια να αγωνιστεί τότε στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν του άφησε άλλη επιλογή πέραν του «ναι».

Όταν το καλοκαίρι του 2015 ο Σέρινταν έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ αφού ενημερώθηκε από τους γαλαζοκίτρινους πως δεν τον είχαν στα πλάνα τους για τη σεζόν 2015-16, τότε ο Κώστας Καϊάφας που ήταν προπονητής της Ομόνοιας την εν λόγω περίοδο, τον πήρε τηλέφωνο και από τη στιγμή που δεν είχε πολλές και αξιόλογες προτάσεις σαν κι αυτήν των πρασίνων, αποδέχθηκε να πάει στο «τριφύλλι»

«Οι φίλαθλοι φυσικά δεν πηδούσαν από τη χαρά τους, αλλά ήταν μία διαφορετική κατάσταση, γιατί ο ΑΠΟΕΛ με ευχαρίστησε όταν μου είπαν πως δεν με ήθελαν. Είχα καθαρή τη συνείδησή μου. Πέρασα καλά και στην Ομόνοια, αφού είχα πετύχει 27 γκολ σε 63 παιχνίδια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ