aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣενάρια για τον Τόμας ντε Βινσέντι

Σενάρια για τον Τόμας ντε Βινσέντι

Από τη στιγμή που «έσκασε» την είδηση πως ο Τόμας ντε Βινσέντι έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του στα Εμιράτα λόγω του περιορισμού στο θέμα εγγραφής ξένων, άρχισαν να φουντώνουν σε σενάρια που φέρουν τον ΑΠΟΕΛ να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του. Η αλήθεια πως πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, αλλά επί της παρούσης δεν μπορεί να γίνει καμία ασφαλής πρόβλεψη ως προς το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Παρόλο που ο Αργεντινός άσος εκδηλώνει καθημερινά μέσω των social media την αγάπη του για την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, στη μέση είναι το οικονομικό σκέλος. Εκτός τούτου, το ρόστερ είναι βαρυφορτωμένο με μεσοεπιθετικούς και για να εγγραφεί στην ομάδα θα πρέπει να αδειάσει μία θέση τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Εννοείται πως ο Γιώργος Δώνης έχει την καλύτερη άποψη για τον Ντε Βινσέντι, καθώς επί δικής του θητείας στην ομάδα (η πρώτη) είχε πάρει τον δρόμο ο Αργεντινός προς το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ