aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣενάρια φαντασίας για Ουζουνίδη και ΑΠΟΕΛ

Σενάρια φαντασίας για Ουζουνίδη και ΑΠΟΕΛ

Παντελώς αβάσιμο δημοσίευμα από την ελλαδική εφημερίδα «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», το οποίο αναδημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα «marca-sl.gr», για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Τα όσα γράφονται για τους «γαλαζοκίτρινους» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ειδικά από τη στιγμή που ο προπονητής των πρωταθλητών Πάολο Τραμετσάνι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του, ενώ άπαντες στον «Αρχάγγελο» δηλώνουν απολύτως ευχαριστημένο από το έργο που επιτελεί ο Ιταλός προπονητής.

Ακολουθεί αυτούσιο το δημοσίευμα: «Χωρίς ομάδα εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης έπειτα από το διαζύγιο με την ΑΕΚ. Ο Εβρίτης τεχνικός βάζει σε προτεραιότητα την συνεργασία του με σύλλογο του εξωτερικού και διατηρεί κάποια ανοιχτά κανάλι αυτή την περίοδο.

Όχι μόνο με Πολωνία και Αίγυπτο, όπως κυκλοφόρησε εσχάτως, αλλά ακόμα και με ομάδες από το Ιράν, σύμφωνα με όσα μετέφερε στην στήλη ιαματική πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει τι παίζει με τον άλλοτε κόουτς της Ένωσης.

Παρεμπιπτόντως, ενδιαφέρον για τον Μαρίνο υπάρχει και από Κύπρο μεριά (ΑΠΟΕΛ). O ίδιος πάντως δεν «ψήνεται» για την μετακόμισή του στο «νησί της Αφροδίτης», έπειτα από το παλαιότερο πέρασμά του όπου μάλιστα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ