aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣεμέδο: «Δεν έφθασα ποτέ κοντά σε ΑΠΟΕΛ ή Ομόνοια»

Σεμέδο: «Δεν έφθασα ποτέ κοντά σε ΑΠΟΕΛ ή Ομόνοια»

O μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στο Στέλιος Κυριακίδης ο Γουίλι Σεμέδο μίλησε στο ΣΠΟΡΤ ΦΜ 95.0 και για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και για το παρελθόν αφού είχε στα χέρια του προτάσεις από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ

Οι δηλωσεις του
Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, όταν κερδίζεις. Η διάθεση είναι καλή για μας. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε σε μια πολύ υψηλή θέση. Πέρασε μόλις ένα παιχνίδι, πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά. Πιστεύουμε πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε».
Επί προσωπικού: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα δύο γκολ, είναι καλό για την ψυχολογία μου. Αλλά όλοι έπαιξαν καλά, σαν ομάδα. Ήθελα να κάνω ένα καλό ξεκίνημα με την επιστροφή μου στην Κύπρο. Θα μείνω εκτός για 2-3 εβδομάδες λόγω τραυματισμού».
Για το πρότζεκτ της Πάφου: «Ήταν καλό που ήμουν εκτός Κύπρου. Είχα καλές και κακές στιγμές στις προηγούμενες μου ομάδες. Γύρισα πιο δυνατός στην Κύπρο και είμαι ευτυχισμένος. Το σκεφτόμουν εδώ και μήνες να γυρίσω. Η Πάφος μου έδειξε ένα καλό πρότζεκτ και πιστεύω πολύ στην προοπτική του κλαμπ. Υπήρξε ενδιαφέρον από Τουρκία, Ιταλία, αλλά και εντός Κύπρου».
Για το ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας παλαιότερα: «Δεν ξέρω αν ήμουν κοντά στον ΑΠΟΕΛ ή σε άλλη ομάδα. Δεν είχα πρόταση επίσημη στα χέρια μου. Υπήρχε ενδιαφέρον και από την Ομόνοια. Όταν έφθασε η πρόταση να πάω στο Βέλγιο, ήθελα να πάω και εκεί τελείωσαν όλα».
Για τους στόχους του: «Το συμβόλαιο μου με την Πάφο είναι για δύο χρόνια. Θέλω να έχω μια πολύ καλή παρουσία, να σκοράρω πολλά γκολ και ασίστ. Το σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα μου και να πετύχουμε τους στόχους μας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ