aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣεΐχης Αλ Χιλάλ: «Φέρτε και αυτόν του ΑΠΟΕΛ…»

Σεΐχης Αλ Χιλάλ: «Φέρτε και αυτόν του ΑΠΟΕΛ…»

Αποκαλυπτικός ήταν στις δηλώσεις του ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης, όσον αφορά στην «εξαφάνισή» του στη Σαουδική Αραβία. Ανάμεσα στις αποκαλύψεις του, αναφέρθηκε στο… στόρι της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Αλ Χιλάλ, ομάδα η οποία ήταν η επόμενη του Ελλαδίτη κόουτς, μετά το διαζύγιό του με τον ΑΠΟΕΛ.

«Εγώ εκεί βρέθηκα κατά τύχη. Δεν ήταν θέμα ατζέντη. Όλα ξεκίνησα από το γεγονός ότι ο πρίγκιπας που έχει την Αλ Χιλάλ (σ.σ. Nawaf Bin Sa’ad) είναι τρελός με την Μπαρσελόνα. Ο σκάουτ της ομάδας ήρθε στο παιχνίδι της Μπαρσελόνα με τον ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν», είπε.

Και συνέχισε: «Όταν ήθελαν να αλλάξουν προπονητή υπήρχαν πέντε υποψήφιοι, υπήρχα και εγώ. Μεταξύ αυτών και ο Αγκίρε. Λέει ο Σεΐχης, “φέρτε και αυτόν του ΑΠΟΕΛ”. Πήγα σε interview. Κάθισα δύο ημέρες πιο πριν μαζί με τους συνεργάτες μου να μάθω τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, τις θέσεις τους και πως αγωνιζόταν η ομάδα για να δώσω μία καλή εντύπωση. Μου λέει “αν είναι δική μου απόφαση, σε παίρνω σήμερα”. Μετά από δύο ημέρες, με πήραν να υπογράψω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ