aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣε συζητήσεις με Τουν και Φακινέτι o ΑΠΟΕΛ!

Σε συζητήσεις με Τουν και Φακινέτι o ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Άμεση κινητοποίηση στον ΑΠΟΕΛ για τη δεύτερη μετεγγραφή μετά τον Ρομάν Μπέζιακ και την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ρέζα Γκουτσανετζχάντ στην αυστραλιανή Σίδνεϊ FC.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τουν και τον Μικαέλ Φακινέτι, του οποίου το όνομα απασχόλησε ουκ ολίγες φορές το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ κατά τις τελευταίες μέρες. Ο Φακινέτι αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, μπορεί να δώσει λύσεις και ως στόπερ. Στην τρέχουσα σεζόν ο 27χρονος αμυντικός κατέγραψε 11 συμμετοχές με την Τουν και ένα γκολ και τον τελευταίο καιρό γίνονταν προσπάθειες ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ελβετική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως αναφερόταν σε δημοσιεύματα της πατρίδας του, αλλά και τις Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης: Πριν τον Φακινέτι ή άλλον, η αποχώρηση…

Ο Ελβετός με καταγωγή από την Κορσική, ποδοσφαιριστής, επιλέχθηκε από τους Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι, ασχέτως αν οι γαλαζοκίτρινοι έψαχναν για ποδοσφαιριστή κάτω των 23 χρόνων, χωρίς να βρουν κάτι αξιόλογο στο διαθέσιμο μπάτζετ.

Ανάμεσα στις τρεις πλευρές (Τουν – ΑΠΟΕΛ – Φακινέτι), υπάρχουν επαφές όπως προαναφέραμε, και το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο οποίος θα εγγραφεί στη θέση του Ρέζα είναι σοβαρό, όμως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία ή οριστική κατάληξη στο θέμα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ενώ ούτε εισιτήρια για έλθει στην Κύπρο έκλεισε ο ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Πάτησε «γκάζι» για Φακινέτι ο ΑΠΟΕΛ

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός είναι πανέτοιμος από αγωνιστικής άποψης, αφού συμμετέχει στις υποχρεώσεις τις ομάδας του (προετοιμασία και φιλικά), ενώ όσον αφορά στις προηγούμενες ομάδες του, έπαιξε σε Ξαμάξ, Λουγκάνο, Κίεβο, Λωζάνη και Σεντ Γκαλέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ