aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣε συζητήσεις με Ατρόμητο ο Χρήστος Κόντης

Σε συζητήσεις με Ατρόμητο ο Χρήστος Κόντης

Σε συζητήσεις με τον γνωστό μας Χρήστο Κόντη βρίσκεται ο Ατρόμητος, μετά την απομάκρυνση του Νταμίρ Κάναντι από την τεχνική ηγεσία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.gr.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία και στην Χάττα. Στο παρελθόν ο ελλαδίτης έχει βρεθεί στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως βοηθός προπονητή, τόσο στον γαλαζοκίτρινο πάγκο, όσο και στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. Έχει περάσει επίσης από τον Ολυμπιακό, ως βοηθός αλλά και ως υπηρεσιακός προπονητής.

Το δημοσίευμα του sport24.gr:

Ο Νταμίρ Κάναντι αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο, με τους διοικούντες την ομάδα να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Χρήστο Κόντη προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Αυστριακού τεχνικού.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου αποτελεί ο Νταμίρ Κάναντι, “πληρώνοντας” τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ στο Κύπελλο, αλλά και τη μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες θα πάνε με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική της Super League, αλλά την ίδια στιγμή κοιτάζουν και για τον διάδοχο του Αυστριακού τεχνικού.

Μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στα λίστα του Γιώργου Σπανού είναι ο Χρήστος Κόντης. Ο 45χρονος προπονητής αποτελεί μία ενδιαφέρουσα επιλογή, από τη νέα γενιά Ελλήνων προπονητών, ενώ προέρχεται από μία καλή διετία στη Σαουδική Αραβία με τη Hatta, όπου απέκτησε εμπειρίες, καθώς και την εκτίμηση πολλών συλλόγων στη χώρα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ

Γι’ αυτό το λόγο, η περίπτωσή σου παρουσιάζει δυσκολίες, καθώς, πέρα από τον Ατρόμητο, ενδιαφέρον έχουν δείξει δύο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και μία από το Κατάρ. Το SPORT24 επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Χρήστου Κόντη, Γιώργο Καζιάνη, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ατρόμητου, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, τη δεδομένη στιγμή φαντάζει πιο πιθανό ο Κόντης να συνεχίσει σε ομάδα του Περσικού Κόλπου. Από την άλλη πλευρά, με την κατάσταση να είναι ρευστή σε διοικητικό επίπεδο, ύστερα από τη δήλωση αποχώρησης του Σπανού το προσεχές καλοκαίρι, δεν αποκλείεται ο Ατρόμητος να πάει σε ένα μεταβατικό πλάνο, με τον Γιώργο Κορακάκη στο τιμόνι έως το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ