aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣε στάση αναμονής για τον Ντε Καμάργκο

Σε στάση αναμονής για τον Ντε Καμάργκο

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» μετά την άδεια τριών ημερών που τους παραχώρησε ο Τόμας Κρίστιανσεν, πιάνοντας δουλειά ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΖ.

Ο Δανός προπονητής, ξέχωρα από την αναμονή των διεθνών στην ενσωμάτωση στις προπονήσεις, βρίσκεται στην… πρίζα όσον αφορά στον Ιγκόρ ντε Καμάργκο. Ο Βραζιλιάνος που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας (4η αγωνιστική), εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο, κάτι που «γέννησε» ερωτηματικά σχετικά με τους χειρισμούς που έγιναν.

Αρχικώς είχε γίνει λόγος για αιμάτωμα και στη συνέχεια για θλάση πρώτου βαθμού. Το πρόβλημα του Ντε Καμάργκο ήλθε σε μια περίοδο που πήρε τα πάνω του και άρχισε να αναπτύσσει μια πολύ καλή «σχέση» με το αντίπαλο πλεκτό. Τις τελευταίες μέρες αισθάνεται καλύτερα και αναμένεται σταδιακά να ανεβάζει όλο και περισσότερο ρυθμό.

Επί της παρούσης δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση για το πότε θα είναι πανέτοιμος ώστε να μπει στην αγωνιστική δράση, αν και εκφράζεται η αισιοδοξία πως στο παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης με τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία θα συμπεριληφθεί στο πλάνο του προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ