aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣε επαφές με Νόρμπερτ Μπάλογκ

Σε επαφές με Νόρμπερτ Μπάλογκ

Το ενδεχόμενο επαναπατρισμού σκέφτεται έντονα ο Νόρμπερτ Μπάλογκ. Ο Ούγγρος επιθετικός που θήτευσε στον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2018-19 ως δανεικός από την Παλέρμο είναι ελεύθερος από τις 29 Μαΐου, όταν η Χαλ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και αναζητά το νέο ποδοσφαιρικό «σταθμό» της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Nemzeti Sport Online» ο 24χρονος ποδοσφαιριστής τις προηγούμενες μέρες ήταν σε επαφές με την Ντέμπρετσεν και διαφάνηκε ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία. Όπως αναφέρουν οι Ούγγροι δεν προκύπτει ενημέρωση για το κατά πόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν.

Πάντως, η λήξασα σεζόν ήταν εφιαλτική για την Ντέμπρετσεν, η οποία υποβιβάστηκε μετά από 27 χρόνια, γεγονός που προκάλεσε οργισμένη αντίδραση των οπαδών που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, προπηλάκισαν τους παίκτες της ομάδας τους και τους πήραν τις φανέλες.

Η ουγγρική ομάδα είναι εφτά φορές πρωταθλήτρια τα τελευταία 15 χρόνια (τελευταίος τίτλος το 2014) και κατέγραψε συμμετοχή στους ομίλους του Champions League το 2009. Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας στόχος είναι η ενίσχυση της ομάδας για να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία του ουγγρικού πρωταθλήματος και ένας από τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους είναι ο Μπάλογκ.

Στην Κύπρο ο υψηλόσωμος Ούγγρος κατέγραψε 12 συμμετοχές και δύο γκολ σε παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ