aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣε... ανοικτή γραμμή με Κρίστιανσεν

Σε… ανοικτή γραμμή με Κρίστιανσεν

Tο ημερολόγιο έγραφε 2 Μαΐου όταν η στήλη «Πληροφοριοδότης» του Marca-sl.gr, αποκάλυπτε την «ζαριά» του Τόμας Κρίστιανσεν στον Ολυμπιακό, ή αν θέλετε την αποστολή του βιογραφικού του Δανού προπονητή στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ.

«Το βιογραφικό του κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας έφτασε στο σημείο να σταλεί ακόμη και στα γραφεία του Ολυμπιακού, με τον κόουτς του ΑΠΟΕΛ να θυμάται και να ποντάρει στις δύο φετινές νίκες της κυπριακής ομάδας επί των ερυθρόλευκων στους ομίλους του Europa League…», αναφερόταν επί λέξει τότε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Ακολουθεί απόσπασμα από το ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας:

«Συν τω χρόνω, ο τέως τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έκανε (και εξακολουθεί να κάνει) «παρέλαση» στο προπονητικό ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων, έστω κι αν η υποψηφιότητά του δεν παίζει όσο δυνατά θα έπρεπε – τουλάχιστον το συγκεκριμένο τάιμινγκ – ώστε να θεωρηθεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άγκυρα στο λιμάνι.

Μια φορά ο 44χρονος τεχνικός πήρε γεύση από τα πλέι οφ της Superleague, παρακολουθώντας την Κυριακή (28/5) και τις δύο αναμετρήσεις. Αρχικά έκανε check in στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – Πανιώνιος και εν συνεχεία επισκέφτηκε (και) το ΟΑΚΑ για το ντέρμπι των Δικεφάλων (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ). Όχι μόνος του, αλλά με παρέα. Οι συνοδοί του κόουτς Κρίστιανσεν ήταν ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ Γκουστάβο Μαντούκα, καθώς και οι μάνατζερ Μάρκος Λαγός και Κώστας Κωνσταντινίδης.

Παρεμπιπτόντως, με τον τελευταίο (Κωνσταντινίδη) ο Κρίστιανσεν βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και μάλιστα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κι άλλοτε αρχισκάουτερ της Ξάνθης έχει κάνει κάποια ραντεβού στην Κύπρο τους τελευταίους μήνες με τον κόουτς ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας έπειτα από το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ.

Μια φορά στην χώρα μας υπάρχει θετικό report για λογαριασμό του και εκτός Ολυμπιακού, με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Και η συγκεκριμένη επίσκεψη στην Αθήνα έχει διπλή ανάγνωση. Ο Κρίστιανσεν ήρθε για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του και συγχρόνως έχει την ευκαιρία να πάρει live γεύση από αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και να πραγματοποιήσει έναν κύκλο επαφών στα μέρη μας. Είναι αυτό που λένε, το τερπνόν μετά του ωφελίμου!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ