aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣε 12’ ο ΑΠΟΕΛ τσέκαρε εισιτήριο για «τιτανομαχία» με την ΑΕΚ στους «8»

Σε 12’ ο ΑΠΟΕΛ τσέκαρε εισιτήριο για «τιτανομαχία» με την ΑΕΚ στους «8»

«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Με συνοπτικές διαδικασίες ο ΑΠΟΕΛ «σφράγισε» το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola κερδίζοντας στο Μακάρειο με 3-0 την Δόξα και με συνολικό σκορ 5-1 προκρίθηκε στους «8» του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Με δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών οι γαλαζοκίτρινοι προηγήθηκαν 2-0 και έσβησαν από νωρίς τα όνειρα της Δόξας για ανατροπή της ήττας με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Ο φορμαρισμένος Μπάλογκ στο 11’ μετά από σέντρα του Εφραίμ έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Λοΐζου.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος είδε τον αγώνα από τα επίσημα λόγω τιμωρίας, οι Μπάλογκ-Μοράις-Ζαχίντ και Αλωνεύτης συνδυάστηκαν στην περιοχή της Δόξας και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-0. Ήταν το πρώτο γκολ του 36χρονου Κύπριου εξτρέμ μετά από 337 μέρες και συγκεκριμένα τις 18 Μαρτίου 2018. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπάλογκ στο 67’ έπειτα από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Αλωνεύτη με τον Ούγγρο απλά να πλασάρει την μπάλα στα δίκτυα του εξουδετερωμένου Λοΐζου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Εκτός ομάδας για 7 ημέρες ο Ενσούε, δεν αργεί η απόφαση»

Δεύτερη κίτρινη στο θεσμό του κυπέλλου δέχθηκε ο Αρτυματάς και θ’ απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε με εννέα αλλαγές στη σύνθεση του σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, καθώς ακολουθεί την Κυριακή (24/2) το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Διαβάστε επίσης: Η κουβέντα Πετρίδη-Τέτι-Χατζηλούκα

Η ταυτότητα του αγώνα:

Στάδιο: Μακάρειο

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Λοίζου, Τίνκου (70′ Μουχτάρης), Άδωνη, Σωτηρίου, Μίτρεα, Παβλόφ, Παπαφώτης, Ασαμόα, Χατζηβασίλης, Ζατλ (56′ Φερνάντες),  Νελσίνιο (63′ Περέιρα).

ΑΠΟΕΛ (Πασκουάλε Ρόκο): Ρόμο, Κασίνι, Ρουέδα, Μερκής, Ιωάννου (81′ Καρλάο), Αλωνεύτης, Αρτυματάς, Μοράις, Ζαχίντ (73′ Γκέντζογλου), Εφραίμ, Μπάλογκ (68′ Αρτεμίου)

Σκόρερ: 11′, 67′ Μπάλογκ, 12′ Αλωνεύτης

Κίτρινες: Παβλόφ / Αρτυματάς (2η)

Αποβολές:

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου

Β’ Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου

4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου

________________________________________________________________________


________________________________________________________________________

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ