aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Σχολιάστηκε πολύ ο ΑΠΟΕΛ εδώ»

«Σχολιάστηκε πολύ ο ΑΠΟΕΛ εδώ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Δόξας και νυν της Σεντ Μίρεν, Στέλιος Δημητρίου, μίλησε στον «Super ΣΠΟΡ FM» για την παρουσία του στη Σκωτία, τις βλέψεις του και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Για τις πρώτες εντυπώσεις στο πρωτάθλημα στην Σκωτία και την απόφαση του να αγωνιστεί εκεί: «Οι εντυπώσεις είναι εδώ και ένα μήνα και μια εβδομάδα που είναι εδώ είναι καταπληκτικές. Ζω το ποδόσφαιρο, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι καταπληκτική. Για την απόφαση μου, όταν έλυσα το συμβόλαιο μου κοινή συναινέσει με την Δόξα και φιλικά, ένας μάνατζερ που είπε για την Σεντ Μίρεν και πήρα την απόφαση. Η επιλογή που έκανα αυτή την φορά ήταν η πιο σωστή. Μιλάμε για μια ομάδα με βαριά ιστορία και νομίζω πως αυτή την φορά θα μου βγει σε καλύτερο παρά τις προηγούμενες φορές που ξενιτεύτηκα. Τις πρώτες εβδομάδες θέλεις λίγο χρόνο προσαρμογής, στη συνέχεια όμως μπήκα στο ρυθμό».

Για τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη με 2-0 επί της Χιμπέρνιαν: «Δεν το περίμενε κανείς αλλά εμείς που δουλεύουμε καθημερινά το βλέπαμε. Παίζαμε εναντίων των πρωτοπόρων, πριν μια ομάδα είχε αποκλείσει και την Χαρτς στο κύπελλο. Παίξαμε πολύ καλύτερα από αυτούς. Τώρα για τα γκολ που πέτυχα δεν μπορώ αν περιγράψω. Το να βγαίνεις και MVP του αγώνα, καταλαβαίνετε, νιώθω δικαιωμένος».

Για την θέση που αγωνίζεται στην Σεντ Μίρεν: «Τους πρώτους τρεις αγώνες δεξί μπακ στον χθεσινό έπαιξα αριστερό μπακ. Βολεύομαι και στις δύο πλευρές».

Για τους στόχους της ομάδας: «Για να μετρούν αυτές οι εμφανίσεις πρέπει να υπάρχει και συνέχεια. Το πιο σημαντικό είναι να σώσουμε την ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο για να το πετύχουμε».

Για τις διαφορές του ποδοσφαίρου στη Σκωτία με την Κύπρο: «Η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Στην αρχική ενδεκάδα χθες είχαμε 3-4 παιδιά από την ακαδημία της Σεντ Μίρεν. Είναι καιρός και στην Κύπρο να αρχίσουμε να δίνουμε σημασία στα δικά μας παιδιά. Κανείς νεαρός που τελειώνει τις ακαδημίες δεν είναι έτοιμος, εφόσον δεν πάρει χρόνο συμμετοχής».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ένα τεράστιο αγώνα τη Κυριακή για το κύπελλο, με την Σέλτικ εκτός έδρας. Θα πάμε να προσπαθήσουμε εκεί και ότι βγει».

Για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο: «Παρακολουθώ το ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Κατ΄ αρχήν να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον ΑΠΟΕΛ, σχολιάστηκε πολύ εδώ. Μου έδωσαν συγχαρητήρια. Γνωρίζω και πρώην συμπαίκτες του Γιώργου Εφραίμ στην Ρέιντζερς».

Για τη Δόξα: «Ήμουν σίγουρος για την Δόξα πως θα ανέβαινε σε κάποιο σημείο. Δύσκολα ή εύκολα η Δόξα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του χρόνου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ