aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣάβιτς: «Θα ήθελα να επιστρέψω και να κλείσω την καριέρα μου στον Ερυθρό Αστέρα»

Σάβιτς: «Θα ήθελα να επιστρέψω και να κλείσω την καριέρα μου στον Ερυθρό Αστέρα»

Την επιθυμία του να επιστρέψει μια μέρα στον Ερυθρό Αστέρα εξέφρασε ο κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ Βούγιαντιν Σάβιτς, με δηλώσεις του στη σερβική ιστοσελίδα «Republika.rs».

Όπως ανέφερε όμως, δεν περιμένει να συμβεί κάτι τέτοιο, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το μέλλον.

Το δημοσίευμα:

Μεγάλωσε στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν μέλος της πρώτης ομάδας από την εποχή του Λιουτίτσα Μπογκντάν. Σήμερα παίζει στην Κύπρο με αρκετή επιτυχία. Ποτέ όμως δεν έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα.

Ο Βιουγαντίν Σάβιτς είναι ένας από τους πυλώνες του ΑΠΟΕΛ. Το συμβόλαιο του με την ομάδα φτάνει στο τέλος του, στο τέλος της σεζόν, και η ερώτηση για επιστροφή του στο «Μαρακανά» τίθεται αμέσως:

«Φυσικά, θα ήθελα να επιστρέψω στον Ερυθρό. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να κλείσω την καριέρα μου στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ειλικρινά δεν περιμένω να συμβεί κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το μέλλον. Ένα πράγμα είναι αυτό που σχεδιάζεις και ένα αυτό που προορίζεται για εσένα. Νιώθω σαν να είμαι 25 χρονών. Είμαι έτοιμος, νιώθω υπέροχα στο γήπεδο και ελπίζω να παίξω μέχρι τα 36-37».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ