aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣάβιτς: «Οι ζηλιάρηδες θα μας παρακολουθούν ξανά με το τρόπαιο»

Σάβιτς: «Οι ζηλιάρηδες θα μας παρακολουθούν ξανά με το τρόπαιο»

Οι οπαδικές προτιμήσεις του Βούγιαντιν Σάβιτς είναι σε όλους γνωστές. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός που έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ γι’ άλλα δύο χρόνια μπορεί να αποχώρησε το περασμένο Καλοκαίρι από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά όποτε του δίνεται η ευκαιρία αποδεικνύει τα αισθήματά του για την πρώην ομάδα του.

Μάλιστα, την περασμένη βδομάδα αψηφώντας τους κινδύνους που υπάρχουν με την πανδημία του κορωνοϊού βρέθηκε ανάμεσα σε 20.000 κόσμο και παρακολούθησε την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών το ντέρμπι της Σερβίας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν.

Στη Σερβία γίνεται μπόλικη συζήτηση κατά πόσο ο Ερυθρός Αστέρας θα στεφθεί δίκαια πρωταθλητής και ο Σάβιτς πήρε θέση στο Instagram απαντώντας στον τερματοφυλακα της ομάδας, Μίλαν Μπόργιαν. «Οι ζηλιάρηδες θα μας παρακολουθήσουν να σηκώνουμε ξανά το τρόπαιο. Αφήστε τους να δουν πως αισθάνονται τα πραγματικά αστέρια. Θα τα πούμε το Σάββατο στον εορτασμό του τίτλου», έγραψε ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ