aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣάβιτς – Μιχαΐλοβιτς: Έπιασε τόπο η προετοιμασία στον Αρχάγγελο…

Σάβιτς – Μιχαΐλοβιτς: Έπιασε τόπο η προετοιμασία στον Αρχάγγελο…

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Δύο διαφορετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών είναι αυτές των Βούγιαντιν Σάβιτς και Ντάγκαν Μιχαΐλοβιτς, που όμως παρατηρούνται αρκετά κοινά. Αμφότεροι από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου τέθηκαν εκτός πλάνων στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο συνέχιζαν κανονικά τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα μέχρι και τον περασμένο Φεβρουάριο (ο Ελβετός αγωνίστηκε στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος και το πρώτο ευρωπαϊκό).

Οι δύο τους με διαφορά τριών ημερών (12/2 ο Μιχαΐλοβιτς και 15/2 ο Σάβιτς) ανακοινώθηκαν από τις νέες τους ομάδες, Λέφσκι Σόφιας και Ολίμπια Λιουμπλιάνας αντίστοιχα. Η μόνη διαφορά είναι πως ο ακραίος αμυντικός αποχώρησε ως ελεύθερη μετεγγραφή, ενώ ο Σέρβος παραχωρήθηκε ως δανεικός.

Διαβάστε επίσης: Παρέδωσε την τελική μελέτη ο Δημητρίου / Το ποσό των οφειλών και το πλάνο βιωσιμότητας

Το μεγαλύτερο ωστόσο κοινό που συναντάμε στις δύο αυτές περιπτώσεις είναι η πορεία που κατέγραψαν με το που πάτησαν πόδι στις νέες τους ομάδες. Από το ντεμπούτο του στη βουλγαρική ομάδα στις 21 Φεβρουαρίου και έπειτα, ο Μιχαΐλοβιτς μέτρησε εφτά σερί 90λεπτα (έλειψε μόνο από δύο ματς λόγω τραυματισμού). Από την άλλη ο Σάβιτς, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη σλοβενική ομάδα στις 7 Μαρτίου και έκτοτε κατέγραψε έξι σερί 90λεπτα.

Αναμφίβολα λοιπόν η πολύμηνη προετοιμασία στον Αρχάγγελο έπιασε… τόπο αφού και οι δύο ποδοσφαιριστές όχι μόνο πήραν με το καλημέρα φανέλα βασικού στις νέες τους ομάδες, αλλά αφήνουν και εξαιρετικές εντυπώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ