aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣάβιτς: «Μάλλον φεύγω. Αν δεν βρω κάτι καλύτερο μένω και εκτός ομάδας»

Σάβιτς: «Μάλλον φεύγω. Αν δεν βρω κάτι καλύτερο μένω και εκτός ομάδας»

Για το μέλλον του και την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ μίλησε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Βουγιαντίν Σάβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός τόνισε πως η διοίκηση του πρότεινε μείωση απολαβών, κάτι το οποίο δεν βλέπει με καλό μάτι.

Το σχετικό απόσπασμα: «Τα μέσα στην Κύπρο γράφουν τα πάντα, ξέρετε πως πάνε αυτά, όπως στην Σερβία. Το πρόβλημα είναι ότι οι ομάδες θέλουν να επωφεληθούν από αυτή την κατάσταση που υπάρχει με τον κορωνοϊό και να μειώσουν τις απολαβές των παικτών. Κανένα πρόβλημα συμφώνησα και χάρισα ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων στον σύλλογο για εκείνους τους τρεις μήνες που άρχισε η πανδημία στο νησί και διακόπηκε το πρωτάθλημα. Όμως θέλουν να μειώσουν το συμβόλαιο που κατά 30% για τα επόμενα δύο χρόνια. Η κατάσταση μου στον ΑΠΟΕΛ είναι συγκεκριμένη γιατί θέλουν να μείνω και να παίζω αλλά όχι με τον ίδιο μισθό που έχω τώρα. Έτσι είναι σχεδόν σίγουρο πως θα φύγω από την ομάδα. Αν δεν βρω κάτι που να μου ταιριάζει, τότε θα μείνω είτε για να παίξω είτε για να μείνω εκτός ομάδας. Έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ