aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣάβιτς: «Καθάρισε» με τον κορωνοϊό, έρχεται νωρίτερα και μιλά με τον ΑΠΟΕΛ

Σάβιτς: «Καθάρισε» με τον κορωνοϊό, έρχεται νωρίτερα και μιλά με τον ΑΠΟΕΛ

Νωρίτερα από ότι αρχικά αναμενόταν θα φτάσει στην Κύπρο ο Βουγιαντίν Σάβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός, στον οποίο είχε δοθεί από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ επιπρόσθετη άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου προκειμένου να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα τους αφού δε βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη, επιστρέφει σήμερα στη χώρα μας. Όταν αφιχθεί, θα έχει συνάντηση με τον Πρόδρομο Πετρίδη για να παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο 30χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο με τους «γαλαζοκίτρινους» μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και πρόθεση του ΑΠΟΕΛ είναι αν όχι να λυθεί το συμβόλαιό του, τουλάχιστον να παραχωρηθεί δανεικός. Πάντως, αν λάβουμε υπόψη κάποια σέρβικα δημοσιεύματα, ο παίκτης μάλλον δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει. «Ο Βουγιαντίν πρέπει να ταξιδέψει στην Κύπρο. Ελπίζει ότι δεν θα έχει προβλήματα στο αεροδρόμιο και θα περάσει κανονικά τα πρωτόκολλα. Δεδομένου ότι η Μίρκα Βασιλίεβιτς έχει επιχειρηματικές υποχρεώσεις στο Βελιγράδι, δεν μπορεί να φύγει μαζί του, όμως μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι μαζί για το καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής είναι συνήθως συνηθισμένος να ζει μόνος. Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο λήγει σε δύο χρόνια και ελπίζει ότι θα επεκταθεί», ανέφερε πηγή στην ιστοσελίδα «Nova.rs».

Επίσης, σημειώνεται ότι ο Βούγιαντιν Σάβιτς και η σύζυγός του έχουν ξεπεράσει τον κορωνοϊό, έχοντας μπει σε καραντίνα για 14 μέρες. Έκαναν νέα τεστ, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ