aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣαβάλα: «Το μόνο που μας έχει απομείνει, πάμε για το κύπελλο»

Σαβάλα: «Το μόνο που μας έχει απομείνει, πάμε για το κύπελλο»

Σύνθημα κατάκτησης του κυπέλλου έδωσε ο πρωταγωνιστής της πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας, Φακούντο Σαβάλα. Ο αργεντίνος αριστερός μπακ τόνισε ότι το κύπελλο είναι το μόνο που τους έχει απομείνει, ενώ ευχαρίστησε το Θεό για το πρώτο του γκολ και την πρόκριση.

Όσα δήλωσε ο Φακούντο Σαβάλα:

Για την πρόκριση: «Ευχαριστώ το Θεό που καταφέραμε να κερδίσουμε. Από τη μέρα που είμαι εδώ, δεν είχαμε τη τύχη και ούτε τα θετικά αποτελέσματα. Πάμε για το κύπελλο και ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός πως δεν είχε ντέρμπι στα τελευταία παιχνίδια: «Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά το κύπελλο είναι το μόνο που μας απομένει. Αλλά και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, πρέπει να τα παλέψουμε για να τελειώσουμε καλά και να ξεκινήσουμε θετικά για την επόμενη χρονιά».

Για το γκολ του: «Το πιο σημαντικό είναι πως καταφέραμε σαν ομάδα να περάσουμε. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ. Όχι μόνο ήταν το πρώτο μου τέρμα αλλά βοήθησα και την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ