aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣατσιάς: «Το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είναι το ίδιο, όλα κρίνονται από τον προπονητή»

Σατσιάς: «Το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είναι το ίδιο, όλα κρίνονται από τον προπονητή»

Καλεσμένος της εκπομπής PASP Extra Time o Μαρίνος Σατσιάς. Ο παλαίμαχος πρώην αρχηγός του ΑΠΟΕΛ μας μιλάει για την καριέρα του πλέον ως προπονητής ενώ σχολιάζει την μετάβαση από τα γήπεδα στους πάγκους.

Μιλάει για τον Κύπριο προπονητή σχολιάζοντας και την πορεία του Σοφρώνη Αυγουστή, τα ταλέντα που υπάρχουν στη Β’ Κατηγορία και παίρνει το «μαγικό ραβδί» για μετεγγραφή Μερκή και Παπουλή!

Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, σύγκρινε την περσινή με την φετινή ομάδα των γαλαζοκίτρινων: «Δεν μπορώ να πω ότι έχει καλύτερο ρόστερ φέτος. Πιστεύω όλα κρίνονται από τον προπονητή. Το ρόστερ πάνω κάτω είναι το ίδιο. Ο προπονητής πρέπει να βρει την χημεία για να κάνει μια καλή ομάδα».

Στο τέλος παίζει κι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μνήμης. Η εκπομπή είναι μια συνεργασία του ΠΑΣΠ και της AlfaSports.TV με δωροθέτες το ΜΙΗΑ Bodytec studio στη Λεωφ. Στροβόλου, το ταξιδιωτικό γραφείο SeeYou Travel και τη NIVEA Men.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ