aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣατσιάς: «Αυτό θα συστήσω στα παιδιά»

Σατσιάς: «Αυτό θα συστήσω στα παιδιά»

Ο Μαρίνος Σατσιάς, ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ στις προηγούμενες αναμετρήσεις με την Κοπεγχάγη μίλησε στον Super SportFM για τη σημερινή κλήρωση και την προσπάθεια της ομάδας του για πρόκριση.

Για την κλήρωση: Εύχομαι η μοίρα να παίξει το ίδιο παιχνίδι. Τότε ήταν πάρα πολύ καλή ομάδα με διεθνείς παίχτες, γεμάτη, δείξαμε πάθος θέλησε και πήραμε μία επική πρόκριση για εκείνο τον καιρό. Εύχομαι να συνεχιστεί το σερί, έτσι και αλλιώς η ομάδα βρίσκεται στους ομίλους, όμως άλλο Γιουρόπα Λιγκ και άλλο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την εμπειρία: Μέσω των εμπειριών γίνεσαι καλύτερος, υπάρχουν ποιοτικοί παίχτες και είναι ένα πλεονέκτημα, υπάρχει η εμπειρία και οι προσθήκες και θα βοηθήσουν στο μέγιστο για να πετύχει ο ΑΠΟΕΛ τον στόχο του.

Για το αν η Κοπεγχάγη είναι δύσκολη αντίπαλος: Το δύσκολο σε αυτή την κλήρωση είναι ότι παίζεις με μία ομάδα που έπαιξες και παλαιοτέρα και ότι συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητήκαι αυτό τους κάνει περισσότερο ομάδα, γιατί είναι πιο εύκολο να δέσει ομάδα και να μεταφέρεις το πλάνο σου.

Για τα περισσότερα παιχνίδια των Δανών: Παίζει τον ρόλο του, στο πρώτο ματς ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καλός, στο πρώτο ημίχρονο ήταν ασυντόνιστη, μεγάλες γραμμές, δεύτεροι πηγαίναμε στην μπάλα, οι Νορβηγοί είχαν ρυθμό. Στον επαναληπτικό δείξαμε άλλο χαρακτήρα και ελπίζω να κρατήσουμε αυτό. Είναι σημαντικό που το πρώτο ματς παίζουμε εκτός γιατί με ένα καλό αποτέλεσμα παίρνεις το πάνω χέρι γιατί η έδρα μας είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Με τη βοήθεια του κόσμου μπορείς να τα καταφέρεις.

Τι πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ στα δύο παιχνίδια: Πρέπει να τρέξεις, παλέψεις να μειώσεις τα λάθη, να σκοράρεις και όλοι αυτοί οι παράγοντες βοηθούν για να έρθει η πρόκριση.

Για την έδρα του ΑΠΟΕΛ και τις τότε διπλές αναμετρήσεις: Ένα κατάμεστο ΓΣΠ, χάσαμε 1-0 στο πρώτο ματς, ανατρέψαμε ένα μεγάλο σκορ το 3-1. Ήταν κάτι το εντυπωσιακό ειδικά με τέτοιο αντίπαλο. Εύχομαι να πετύχουμε ξανά κάτι ανάλογο και γιατί όχι να έρθει το ίδιο σκορ.

Το μήνυμα του προς την ομάδα: Η ομάδα είναι νέα, νέος προπονητής, νέα φιλοσοφία. Ο προπονητής προσπάθεια να περάσει το δικό του πλάνο που μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μία χαρά. Βελτίωσε το ανασταλτικό κομμάτι που έπρεπε να το κάνει για τα παιχνίδια που έρχονται. Αυτό που θα συστήσω στα παιδιά είναι να είσαι πολύ συγκεντρωμένος, πειθαρχημένος και στα δύο παιχνίδια και να πιστεύεις όπως έκαναν τα παιδιά στον τελευταίο αγώνα. Δεν υπήρχε μεγαλύτερη πρόκριση, να σκοράρεις τρία γκολ ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Είχαν επιμονή και υπομονή, πίστεψαν στις δυνάμεις τους. Ήμαστε δίπλα τους και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη: Ήταν κάποτε ένα άπιαστο όνειρο που πιστεύαμε κάποτε να το κάνουμε πραγματικότητα και όταν δώσαμε το έναυσμα σχεδόν κάθε χρόνο ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αυτό βάζει τις βάσεις για μεγαλύτερα επιτεύγματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ