aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣάρωσε τις πρώτες θέσεις ο ΑΠΟΕΛ

Σάρωσε τις πρώτες θέσεις ο ΑΠΟΕΛ

Υπό το βλέμμα του προέδρου Χριστόφορου Ποταμίτη διεξήχθη ο 15ος και τελευταίος αγώνας Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου «Aek Idaliou Circuit» την περασμένη Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε από εφτά ποδηλάτες, εκ των οποίων οι πέντε ανέβηκαν στο βάθρο, τέσσερεις φορές στο υψηλότερο σκαλοπάτι και μια στο δεύτερο.

Συγκεκριμένα στην 1η θέση τερμάτισαν ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου στην κατηγορία Master 1, ο Σάββας Ζένιου στους Παίδες, η Anastasia Chulkova στις Γυναίκες και ο Alexey Malikov στην Ανοιχτή κατηγορία. Ο Κώστας Ριαλάς κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία Master 3.

Η συμμετοχή των Μιχάλη Πουμπουρή και Σταύρου Τρύφωνος ήταν πολύτιμη, καθώς πρόσφεραν μεγάλη βοήθεια στους υπόλοιπους αθλητές προκειμένου να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Η χθεσινή μεγάλη επιτυχία, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από παρόμοιες διακρίσεις και να επιβραβεύσει τους κόπους των αθλητών του σωματείου. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει και την πολύ καλή και συλλογική δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

Χορηγοί του τμήματος Ποδηλασίας είναι τα παυσίπονα Nurofen, το Perskindol active gel, η ALCO Filters, η ACS Courier, η BD Swiss, η Ranking, τα γυαλιά ηλίου Bolle και τα ποδήλατα Fondriest.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ