aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣάρωσε την Ανόρθωση ο Θρύλος! (video)

Σάρωσε την Ανόρθωση ο Θρύλος! (video)

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Ανόρθωση με 9-4 στο Λευκόθεο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ και συνεχίζει αλάνθαστος. Χατ τρικ πέτυχε ο Λέο, δυο τέρματα σημείωσαν οι Ζενάριο και Ιακώβου, ένα ο Σοκοκάμπα και ο τερματοφύλακας μας Κωνσταντίνου.

Το δελτίο Τύπου του Σωματείου: «Η ομάδα μας είναι η μοναδική που μετρά το 6 στα 6, προπορεύεται στη βαθμολογία και άνοιξε τη ψαλίδα από την αντίστοιχη της Αμμοχώστου στους 5 βαθμούς. Την επόμενη Πέμπτη (09/11) ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενηθεί από την Ομόνοια στο «Ελευθερία» στις 19:00. Η ομάδα μας ήταν καταφανώς ανώτερη από την Ανόρθωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σκόραρε 3 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και 6 στην επανάληψη και πήρε σχετικά εύκολα την τεράστια νίκη.

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πολύ δυνατά και αιφνιδιαστικά στο παρκέ και προτού συμπληρωθεί το 1ο λεπτό σκόραρε με τον Ζενάριο. Στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό του, έχασε ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του και στο 7′ το πέτυχε και πάλι με τον Ζενάριο. Ο Βραζιλιάνος πήρε την πάσα από τον τερματοφύλακα, σταμάτησε όμορφα την μπάλα και προτού πέσει στο έδαφος την έστειλε στα δίχτυα με δυνατό σουτ.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Γιάννου Μυλωνά συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στο 17ο λεπτό πέτυχαν το 3-0. Έκλεψαν την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με υποδειγματική αντεπίθεση σκόραραν με τον Ιακώβου. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιχρόνου η Ανόρθωση μείωσε σε 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ ήταν το ίδιο καλός και σκόραρε ακόμα 6 τέρματα. Την αρχή έκανε ο Σοροκάμπα και ακολούθησε ο Ιακώβου, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 5-1.

Η Ανόρθωση σκόραρε δις και μείωσε, αλλά ο αρχηγός πήρε την κατάσταση στα πόδια του. Σκόραρε χατ τρικ σε 5 λεπτά (32′, 33′, 36′) και κλείδωσε τη νίκη. Ενδιάμεσα του δεύτερου και του τρίτου τέρματος, ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ σημείωσε τέρμα από την περιοχή του. Εκμεταλλεύτηκε το flying goalkeeper της Ανόρθωσης και με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Ανόρθωση λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος μείωσε σε 9-4».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ