aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣαρφό: Δεν θέλει πολύ το είδωλο της κερκίδας να γίνει αντι-είδωλο

Σαρφό: Δεν θέλει πολύ το είδωλο της κερκίδας να γίνει αντι-είδωλο

Με την Πάφος FC και την Ανόρθωση δεν αγωνίστηκε «λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα». Με τον Ολυμπιακό έμεινε εκτός ενδεκάδας «για θέματα τακτικής». Με την ΑΕΛ ήταν εκτός αποστολής «λόγω ίωσης». Ο λόγος για τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό και όπου εισαγωγικά η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ.

Την ίδια ώρα, οι φήμες για νυχτοπερπατήματα του Γκανέζου έγιναν θέμα στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Κυριακής, με τους Σωφρόνη Αυγουστή (αποτελεί παρελθόν από χθες) και Νεκτάριο Πετεβίνο να διαψεύδουν «με ένα στόμα, μια φωνή». Τι ακριβώς συμβαίνει, το γνωρίζουν μόνο «εντός των τειχών».

Το θέμα είναι ότι ένα από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά όπλα των γαλαζοκιτρίνων μετρά μόνο 55 λεπτά έως τώρα στο πρωτάθλημα και παραμένει σε εμπλοκή. Αν πάει μακριά η βαλίτσα με την «εξαφάνιση» ή την πτωτική πορεία του Σαρφό, το ζήτημα θα πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και, ξέρετε, δεν θέλει πολύ το είδωλο της κερκίδας να μετατραπεί σε αντι-είδωλο.

Α.Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ