aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣάλαϊ: «Να κερδίσουμε τη Ρεάλ στο ΓΣΠ»

Σάλαϊ: «Να κερδίσουμε τη Ρεάλ στο ΓΣΠ»

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Ρόλαντ Σάλαϊ, παρέλαβε το καθιερωμένο βραβείο του ΠΑΣΠ για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής που μας πέρασε. Το Stoiximan Top Goal 3ης Αγωνιστικής παρέδωσε στον Ρόλαντ Σάλαϊ, o Άγγελος Χοντουλίδης, Country Manager της χορηγού εταιρείας Stoiximan.

Συγχαρητήρια για την ανάδειξη του γκολ σου ως κορυφαίο της 3ης αγωνιστικής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΣΠ, όλους όσους ψήφισαν το γκολ μου και φυσικά τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ. Ελπίζω να συνεχίσω το ίδιο καλά και πρώτα από όλα στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη».

Πως είναι για ένα 20άχρονο ποδοσφαιριστή μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να πηγαίνει σε μια νέα ομάδα και να αγωνίζεται αμέσως εναντίων της Ρεάλ; «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Έχω ή είχα 2 όνειρα στη ζωή μου. Το ένα ήταν να παίξω στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Το άλλο είναι να καταφέρω να αγωνιστώ στη Ρεάλ. Κάτι πολύ δύσκολο φυσικά. Το ότι αγωνίστηκα απέναντι σε τόσο μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και τον Κριστιάνο Ρονάλτο που είναι ο κορυφαίος ήταν φανταστικό. Ελπίζω και εύχομαι να κερδίσουμε τη Ρεάλ στον επαναληπτικό».

Πως είναι η προσαρμογή για εσένα στη Κύπρο; «Μου αρέσει πολύ η Κύπρος. Κι εδώ η πόλη της Λευκωσίας. Οι άνθρωποι εδώ είναι πάρα πολύ καλοί, είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω τη ζωή εδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ