aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣάλαϊ: «Η καρδιά μου χοροπήδησε όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ»

Σάλαϊ: «Η καρδιά μου χοροπήδησε όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο Ρόλαντ Σάλαϊ αφού ανακοινώθηκε χθες (29/8) από τον ΑΠΟΕΛ, αποτελώντας την ακριβότερη μετεγγραφή του συλλόγου, μίλησε στην ιστοσελίδα της Πούσκας για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αρχικά ερωτήθηκε αν μαθαίνει ελληνικά: «Δεν άρχισα ακόμη, αλλά για αρχή καταλαβαίνω Αγγλικά».

Για τις προοπτικές στον ΑΠΟΕΛ σχολίασε: «Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα, κάθε ποδοσφαιριστής κυνηγά το όνειρο για πιο ψηλό επίπεδο. Τώρα αυτό ήρθε σε εμένα αφού υπέγραψα σε μία ομάδα που είναι στο Champions League κάθε χρόνο. Η καρδία μου χοροπήδησε όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ».

Ανέφερε για το τι γνωρίζει για τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν γνωρίζω κάποιον προσωπικά, αλλά έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην Τσέλσι (Μοράις) και πρώην διεθνής Βέλγος (Ντε Καμάργκο), οπόταν πρέπει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Χρειάζομαι μια με δυο εβδομάδες για να βρω τον ρυθμό μου».

Για την προοπτική του να αγωνιστεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σχολίασε: «Θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα. Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να κτίσω την καριέρα μου και να βοηθήσω τον ΑΠΟΕΛ σε κάθε παιχνίδι».

Καταληκτικά μίλησε και για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας: «Μέχρι τώρα αγωνίστηκα τρεις φορές στην αρχική ενδεκάδα και ήταν μία τρομερή εμπειρία και ευθύνη. Ελπίζω με το χρόνο να αναμειχθώ περισσότερο στην Εθνική».

Διαβάστε επίσης:

Το «παστέλι» του Σάλαϊ στον Καρνέζη (video)

Το κοινό των Πιέρου – Σάλαϊ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ