aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣαλάι: Ενθουσιασμένος για ΑΠΟΕΛ, σήμερα οι διαπραγματεύσεις!

Σαλάι: Ενθουσιασμένος για ΑΠΟΕΛ, σήμερα οι διαπραγματεύσεις!

Ως γνωστόν, ο Ούγγρος επιθετικός Ρολάντ Σαλάι (ανήκει στην Ακαδημία Πούσκας), ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παλέρμο, ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ουγγρικής σελίδας «Νemzetisport.hu», τονίζεται ότι οι επαφές οι δύο πλευρές θα διαπραγματευτούν σήμερα στο Φελσούτ.

Η Ακαδημία Πούσκας επιβεβαιώνει τις επαφές με ΑΠΟΕΛ

Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά στις ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Τότεναμ) και στη χωρητικότητα των γηπέδων τους. Ο Σαλάι δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του ούτε ότι συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως αν όλα πάνε καλά ο νεαρός θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα στις 9 Σεπτεμβρίου.

«Έχω λάβει μια πολύ ελκυστική πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ»

«Θα είναι υπέροχο να μπω στο Μπερναμπέου στις 13 Σεπτεμβρίου» ανέφερε αρχικά ο Σάλαι, με τον νεαρό να τονίζει πως θέλει να αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που έγραψε ιστορία ο Φέρεντς Πούσκας. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ανήκει στην Ακαδημία Πούσκας ο νεαρός και αυτό έχει την δική του σημασία. Ο Σάλαϊ συνεχίζοντας είπε επίσης: «Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Την Τρίτη έρχονται στην Ουγγαρία οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω την Ακαδημία Πούσκας για όλα όσα μου έδωσαν και είμαι σίγουρος πως θα τα πετύχουν…».

Στο κάδρο του ΑΠΟΕΛ ένα μαγυάρικο… βιολί

Ακολούθως γίνεται αναφορά στην καριέρα κάποιων σημαντικών παικτών του ΑΠΟΕΛ όπως ο Νούνο Μοράις και ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο, στο γεγονός πως οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας δεν έπαιξαν ακόμη στο πρωτάθλημα και στην δυναμική παρουσία του κόσμου τους στο ΓΣΠ. Επίσης, η παρουσία του ΑΠΟΕΛ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2011-12 και το γεγονός πως τερμάτισε πρώτος στον όμιλο απέναντι σε Ζενίτ, Πόρτο και Σαχτάρ.

Στο προσκήνιο ο Σαλάι για τον ΑΠΟΕΛ

Δύο εκατομμύρια η τιμή εκκίνησης του Σάλαϊ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ