aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣάλαϊ: «Αισθάνομαι καλά στον ΑΠΟΕΛ, ονειρεύομαι την Ρεάλ Μαδρίτης»

Σάλαϊ: «Αισθάνομαι καλά στον ΑΠΟΕΛ, ονειρεύομαι την Ρεάλ Μαδρίτης»

Η οικογένεια Σάλαϊ αποκαλύπτεται! Η ουγγρική ιστοσελίδα «nemzetisport.hu» ετοίμασε ένα ωραίο αφιέρωμα για την αθλητική πλευρά της οικογένειας του άσου του ΑΠΟΕΛ και μεταξύ άλλων φιλοξενεί δηλώσεις του πατέρα του, Τίμπορ (παλαίμαχος παίκτης), της αδελφής του, Νίκι (παίκτρια χάντμπολ), και της συντρόφου του, Μπέτι.

Διαβάστε επίσης: Συνέχεια στη διαμάχη Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ για Κατσαντώνη

Ο μεσοεπιθετικός των γαλαζοκιτρίνων μίλησε για τις εμπειρίες του στους πρωτευουσιάνους τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη και εξέφρασε την επιθυμία του όπως μια μέρα αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Σίγουρα, κάθε ποδοσφαιριστής έχει σαν όνειρο να παίξει στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ένιωσα άδικο αυτό που έγινε με εμένα, δεν κατάλαβα τι ήταν το πρόβλημα που υπήρχε μαζί μου. Ότι και να έγινε αυτό είναι πλέον παρελθόν, ένιωθα ότι είχα την ευκαιρία απέναντι στους Αυστραλούς άλλα δεν μπορούσα να περιμένω την πτώση», είπε αρχικά ο Σάλαϊ.

Διαβάστε επίσης: O ΑΠΟΕΛ έκοψε τις παλιές κακές συνήθειες

Και συνέχισε: «Νιώθω καλά στην Κύπρο, κάποτε ονειρεύομαι την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά, δεν μπορώ να κάνω κάτι, πρέπει να πάρω μια σημαντική απόφαση που θα βοηθήσει την ανάπτυξη μου. Είναι πολύ σημαντικό που αγωνίζομαι στην Κύπρο και έπειτα να αγωνισθώ στην Αγγλία ή στην Ισπανική Λίγκα. Μπορώ να σας ευχαριστήσω πολύ, και τώρα που μπορώ να το κάνω, θα του δώσω πίσω την πολλή αγάπη και προσοχή που έλαβα από αυτόν».

Διαβάστε επίσης: Bάζει υπογραφή στη νέα του ομάδα ο Μακρής

Το ρεπορτάζ, στο οποίο φιλοξενούνται δηλώσεις του Τίμπορ Σάλαϊ και της Νίκι Σάλαϊ, καταλήγει ως εξής: «Όσοι τον είδαν αγωνιζόμενο τους έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση ο τρόπος που αγωνίζεται. Ίσως θα μπορούσε να κάνει ακόμη πιο έντονη την παρουσία του. Για παράδειγμα, να έρθει μια προσφορά από αγγλικό ή ισπανικό σύλλογο. Επειδή για τον Ρόλαντ Σάλαϊ ενδιαφέρονται για όλο και περισσότερο κορυφαία κλαμπ και θα είναι έκπληξη εάν ο ΑΠΟΕΛ τον πουλήσει το χειμώνα. Άλλωστε είναι μια ομάδα που θέλει ξανά να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος της Κύπρου».

Διαβάστε επίσης: Πολλοί μνηστήρες για τον Βούρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ