aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΣακκάς: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε, δεν πετάμε στα σύννεφα»

Σακκάς: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε, δεν πετάμε στα σύννεφα»

Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της Αλκής, Κώστας Σακκάς, μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (0-0).

Αναλυτικά: «Σήμερα κατεβήκαμε με αρκετές αλλαγές γιατί είχαμε ποδοσφαιριστές στο όριο και έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Είμαι ευχαριστημένος γιατί έδειξαν πως μπορούν να αντεπεξέλθουν και να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια. Πρέπει να πω ότι δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα ώστε να κλείσουμε τον κεντρικό διάδρομο, εκεί που φορτώνει ο ΑΠΟΕΛ. Κάνοντας αυτό θα δεχόμασταν πίεση από τα πλάγια. Ρισκάραμε και γίναμε και εμείς επικίνδυνοι. Σίγουρα ήταν καθοριστική η απόκρουση του Πάρντο. Κρατηθήκαμε στο παιχνίδι και η ψυχολογία ήταν με το μέρος μας, ήμασταν πειθαρχημένοι μέχρι το τέλος. Είναι ένας σημαντικός βαθμός και μια ισοπαλία με μια από τις καλύτερες  ομάδες αν όχι με την καλύτερη, είναι σημαντικό. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, δεν πετάμε στα σύννεφα. Συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ