aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Σαφές το ποσό που έπρεπε να προσφέρουν για τον Χαλένιους»

«Σαφές το ποσό που έπρεπε να προσφέρουν για τον Χαλένιους»

Επιμένει ο τεχνικός διευθυντής της Σούντσβαλ, Ούρμπαν Χάγμπλομ για την περίπτωση του Σουηδού επιθετικού Λίνους Χαλένιους, ο οποίος φέρεται πως ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ και σύμφωνα με σουηδικά ΜΜΕ έχει γίνει πρόταση από τους «γαλαζοκιτρίνους» για την απόκτησή του ύψους 190.000 ευρώ, ποσό που θα διπλασιαζόταν υπό προϋποθέσεις.

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα προγραμματισμού της Σούντσβαλ, με νέες τοποθετήσεις του στην ιστοσελίδα «fotbolldirekt.se» αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πώλησης του 30χρονου επιθετικού, τονίζοντας και πάλι ότι «δεν είναι για την τιμή, έχει μειωθεί και ήταν σαφές το ποσό που έπρεπε να προσφέρουν. Αν πωλήσουμε τον Λίνους, πρέπει να τον αντικαταστήσουμε και σε αυτή την περίπτωση θα πάμε μείον. Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας επιθετικό», είπα αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν ο Χαλένιους θα πουληθεί ή όχι, ο Χάγμπλομ υπογράμμισε: «Δεν ξέρω. Θα μείνει μεταξύ εμένα και αυτού. Αλλά, έχουμε επενδύσει μακροπρόθεσμα στον Λίνους με μακράς διάρκειας συμβόλαιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ