aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣαχάρ: «Ο Ουζουνίδης με ήθελε πολύ. Είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου»

Σαχάρ: «Ο Ουζουνίδης με ήθελε πολύ. Είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου»

Στην ιστοσελίδα «vi.nl», μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μπεν Σαχάρ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ομάδα της πρωτεύουσας όπως επίσης και στο γεγονός πως ο Ουζουνίδης τον ήθελε στους γαλαζοκίτρινους.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την μετακίνηση του στον ΑΠΟΕΛ: «Πέρασα πέντε χρόνια στην Μπερ Σίβα, κέρδισα τίτλους και ένιωσα ότι ήταν η στιγμή για μένα για κάτι νέο. Ο ΑΠΟΕΛ παίζει στο Τσάμπιονς ή στο Γιουρόπα Λιγκ σχεδόν κάθε χρόνο και είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο. Επίσης ο προπονητής μου έδειξε ξεκάθαρα ότι πραγματικά με ήθελε, επομένως είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη μετεγγραφή».

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την καριέρα μου. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά όταν είσαι στην Τσέλσι στα 17 σου, ένα βήμα προς τα πίσω είναι πολύ πιθανό αφού είσαι ήδη στην κορυφή. Έπαιξα στην La Liga, την Bundesliga και την Eredivisie. Κέρδισα τίτλους στο Ισραήλ, έπαιξα στο Champions και στο Europa League και πολλούς διεθνείς αγώνες. Και έχω ακόμα μερικά χρόνια μέσα μου. Δεν έχω τελειώσει και θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ