aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣάμπουριτς: «Για μπάτζετ 10.000.000 ευρώ, αυτά τα έσοδα είναι πολύτιμα»

Σάμπουριτς: «Για μπάτζετ 10.000.000 ευρώ, αυτά τα έσοδα είναι πολύτιμα»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Τόζα Σάμπουριτς μίλησε σε ιστοσελίδα της Σερβίας για την πορεία των γαλαζοκιτρίνων στην Ευρώπη, τα πιθανά έσοδα από την πρόκριση στους «32» και το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Η πορεία του ΑΠΟΕΛ και η νίκη επί της Γιανγκ Μπόις τον έχει φέρει μία ανάσα από την πρόκριση και φυσικά αυτό θα αποφέρει σημαντικά κέρδη από την ΟΥΕΦΑ. Για έναν σύλλογο με ετήσιο μπάτζετ 10.000.000 ευρώ αυτά είναι πολύτιμα, γιατί του επιτρέπουν να σχεδιάσει το μέλλον», τόνισε ο Τόζα Σάμπουριτς, μέσω τηλεφωνικής συνέντευξης.

Και συνέχισε: «Ο ΑΠΟΕΛ, στη φετινή σεζόν, κέντρισε το ενδιαφέρον, πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Οι Κύπριοι παίχτες, 11 από αυτούς, βρίσκονται χαμηλά σε εκτίμηση, όμως οι νίκες στους ομίλους του Europa League έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον γι’ αυτούς. Και φυσικά αν πάρουν μετεγγραφή, αυτό θα φέρει τεράστια έσοδα στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ