aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΡόζενμποργκ: Η πιο σημαντική συμβουλή!

Ρόζενμποργκ: Η πιο σημαντική συμβουλή!

Το πρώτο ματς ανήκει ήδη στο παρελθόν για τη Ρόζενμποργκ και ήδη οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται για το ταξίδι στην Κύπρο ενόψει του επαναληπτικού.

Οι Νορβηγοί γνωρίζουν πως θα συναντήσουν υψηλές θερμοκρασίες και ο διατροφολόγος τους δίνει τη συμβουλή του: «Drikke, drikke, drikke!» (μετάφραση: πίνετε, πίνετε, πίνετε!).

Το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Ρόζενμποργκ: «Η μέση απώλεια νερού του κάθε παίκτη στο ψεσινό παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ήταν στα 1.6 λίτρα. Στους 40 βαθμούς της Κύπρου αυτό τουλάχιστον θα διπλασιαστεί.

Δεν είναι τόσο απλό όσο το να αρχίσουν οι παίκτες να πίνουν νερό την προηγούμενη του αγώνα στη Λευκωσία γιατί τότε το νερό απλά θα γυρίζει μέσα στο στομάχι τους. Πρέπει κανείς να συνηθίσει σταδιακά να πίνει περισσότερο νερό».

Σήμερα στη συνάντηση με τον διατροφολόγο, στον κάθε παίκτη δόθηκε από ένα μπουκάλι νερό για να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι ενόψει του επαναληπτικού. Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

henning-svendsen-foreleser-for-spillerne-pa-hovedrollen_hlzcz6xn50yz1tq8zi9ykehagspillerne-drikker-vann-pa-mote_1ehk5p3mo1isq13o1b59pek7wl

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ